Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kereskedelem képes leírás - Veresegyház.tlap.hu
részletek »

Kereskedelem - Veresegyház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veresegyhaz.tlap.hu » Kereskedelem
Keresés
Találatok száma - 8 db
Cerasus bútor

Cerasus bútor

Pesten, a nyugatitól kb. 10 percre található a bemutató termük. Egyedi, minőségi bútorokat terveznek és gyártanak.

Dynamic Sport

Dynamic Sport

Veresegyházi üzletünket 2002. augusztus 15.-én nyitottuk a sportot kedvelők számára. Nagy hangsúlyt fektetünk a vevők profi kiszolgálására, és arra, hogy nálunk mindenki megtalálja mind áruban, mind szolgáltatásban, amit keres.

Flamingó Virágház

Flamingó Virágház

Virágos álmai megvalósítjuk! Üzletünk a gyorsan fejlődő, gyönyörű város, Veresegyház központjában található, és bármelyik szomszéd település irányából könnyen megközelíthető. Nagy és biztonságos parkoló teszi kényelmesebbé a vásárlást. Megrendeléseket telefonon is felveszünk. Veresegyházon 3.000,-Ft feletti rendelés esetén szállítási díj nélkül, egyéb környező településekre pedig megegyezés szerint kiszállítjuk a megrendeléseiket. Mindent vállalunk, ami virággal kapcsolatos! Teremdíszítést, templomdíszítést, esküvői helyszín díszítését, de akár az ifjú párt szállító gépkocsi feldíszítését is!

Húsok Háza

Húsok Háza

A hús szerepe a táplálkozásban A hús szerepe az egészség megőrzésében Élvezeti hatás A hús értékes táplálékunk. Főbb étkezéseinken, ünnepeinkkor már ősidők óta nélkülözhetetlenek az ebből készült ételek. A rendkívül változatos, sokféleképpen elkészíthető húsételek, húskészítmények nemcsak gasztronómiai élményt nyújtanak ízük, illatuk miatt, de egyben esztétikai élvezeti források is. A húsétel a legtöbb kultúrában a családi és társadalmi ünnepek, vendégváró asztalok fő fogása. Ez a kiemelkedő hely mind a gasztronómiai élmény, mind tápanyagainak gazdagsága miatt megilleti, mivel a hús igen fontos fehérje-, zsír-, vitamin- és ásványianyag-forrás. Fehérjeforrás Az emberi test sejtjeinek felépítésében és működésében a legfontosabb szerepet a fehérjék játsszák. A megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjék hiánya a szervezet immunrendszerének leromlásához is vezet, azaz szervezetünk nem tud kellően védekezni a mikrobás és vírusos fertőzésekkel, allergiával, gyulladásokkal és egyéb, például daganatos megbetegedésekkel szemben. Az emberi szervezet az élelmiszer-fehérjéket aminosavakra bontja, és ebből építi fel saját fehérjéit. Azokat az aminosavakat, amelyeket szervezetünk nem tud előállítani, esszenciális aminosavaknak nevezzük. Ezeket kívülről, a táplálékkal készen kell bevinni. A húsok ezeket az esszenciá

Pálinka értékesítés

Pálinka értékesítés

A Veresi Pálinkaház létrejötte örömteli és fontos esemény számunkra, mert egy álmunk öltött testet Veresegyház városában. Ezen a helyen a múltunk, a jelenünk, és a jövőnk egyszerre jelenik meg a hagyományos magyar ?kisüsti pálinka? zászlaja alatt. Nyugodtan kijelenthetjük, ebben a fogalomban testet ölt a magyarság szimbóluma, a hagyományok fontossága, tisztelete és annak megőrzése. A vidéki gazdálkodás, a természet szeretete és sokszínűsége, akár a gyümölcsök adta ízek és illatok varázslatos világa. A Veresi Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. A pálinkaház indulásakor három hagyományos kisüsti gyártó termékeivel, több mint 80 féle ízben adunk kínálatot a pálinkából.

Ramazuri játékbolt

Ramazuri játékbolt

2009. őszétől játszóházunkat megszüntettük és 12 férőhelyes Családi Napközivé alakítottuk át. Jelentkezni lehet 1,5 éves kortól, fél napra vagy egész napra, heti 1, több napos, vagy akár egész heti elhelyezéssel. (2010. szeptemberéig mindkét csoportunk betelt. 2010/2011 évadra előzetes jelentkezéseket elfogadunk.) Mozgásfejlesztés, vizuális- és zenei fejlesztés, kislétszámú csoport 2 óvópedagógus felügyelete mellett. Árak: 2800 Ft/nap VAGY 2000 Ft/fél nap VAGY 2300 Ft/fél nap ebéddel (Nincs fix havi díj, hely fenntartási díj, a szülő csak annyit fizet, ahány napot a gyermek adott hónapban a napközibe jár!) További részletek, érdeklődés, jelentkezés a csoport maximális létszámának betöltéséig az üzletben személyesen, emailben vagy telefonon. Családi Napközi Vezető: Papp Tímea (06-70-319-1909)

Veresegyház utazási iroda

Veresegyház utazási iroda

A Sweet Travel utazási iroda Veresegyházán a Fő út 30. szám alatt található. Tapasztalt munkatársunk várja Önöket irodánkban. Ajánlataink csak és kizárólag megbízható Magyar és Európai utazási irodáktól érkeznek! Egyéni és csoportos utakat kínálunk belföldre és külföldre egyaránt. További kínálataink: Buszos városnézések, buszos utak, egyéni és repülős utazások, hajós utazások a Földközi tengeren, valamint a Caribi térségben. Nászutak, repülőjegy, vonat jegy buszbérlés, autóbérlés. Kérjen tőlünk ajánlatot bárhova!

Veresegyházi üzletkereső

Veresegyházi üzletkereső

Üdvözöljük információs oldalunkon! Veresegyház városának üzleteit összefogó információs oldalunk a jövőt hozza el Önnek! Bizonyára Ön is tudja és érzi, hogy az információ szerepe napjainkban felértékelődött, hiszen annyi van belőle, hogy a választás nehézkessé válhat. Mi segítünk abban, hogy az Ön üzletéről a megfelelő minőségű és tartalmú információ eljusson a megfelelő helyre a megfelelő időben! Alapvető filozófiánk, hogy a munkánkkal elégedett ügyfél az internetes megoldások széles körét biztosan és hatékonyan használhassa fel saját üzleti céljai érdekében!

Tuti menü