Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügyi ellátás képes leírás - Veresegyház.tlap.hu
részletek »

Egészségügyi ellátás - Veresegyház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veresegyhaz.tlap.hu » Egészségügyi ellátás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Arnus Optika

Arnus Optika

Egy jól megválasztott szemüvegkeret öltöztet, fiatalít! Ha bizonytalan, hogy milyen keret áll Önnek jól, megbeszéljük, segítünk. Ha már kialakult elképzelése van, a rendelkezésre álló több mint 400 keret közül minőségben és árban a leginkább megfelelőt fogjuk kiválasztani. Márkás francia, olasz és német formatervezett szemüvegkereteink között biztosan megtalálja az Önnek tetszőt.

Háziorvosok

Háziorvosok

dr. ANKA PÉTER Megye: Pest Irányítószám: 2112 Település: Veresegyház Cím: Fő u. 58. dr. BARANYAI TAMÁS Megye: Pest Irányítószám: 2112 Település: Veresegyház Cím: Mogyoródi u. 2/A dr. FEKETE BEATRIX Megye: Pest Irányítószám: 2112 Település: Veresegyház Cím: Mogyoródi u. 2/a

István Király Patika

István Király Patika

István Király Patika webpage, Veresegyház, Patika, Gyógyszertár

István Király patika

István Király patika

Köszöntjük az István Király Gyógyszertár website-ján. Ezen oldalakról megtudhat mindent a működésünkről, szolgáltatásainkról, munkatársainkról, termékeinkről. Célunk, hogy minél teljesebben kiszolgáljuk a látogatók igényeit. Gyógyszertárunkban jól képzett szakemberek dolgoznak, akik legjobb tudásuk szerint adnak tanácsot a segítséget kérőknek: Dr. Pozsonyi Eszter Szakgyógyszerész (felelős vezetőszakgyógyszerész ) Dr. Szécsényi Balázs Szakgyógyszerész Nagy István Szakasszisztens Dunai Lászlóné Szakasszisztens Tenczler Ildikó Szakasszisztens Legközelebbi gyógyszertár: Szent Erzsébet Gyógyszertár Veresegyház Fő út 56. tel:06-28-385-020 Nyitva: Hétfőtől-Péntekig: 08.00-18.00-ig Szombat: 08.00-13.00-ig Vasárnap: 09.00-11.00-ig Gödöllői Ügyeletes Gyógyszertárak ügyeleti idejében: Hétköznap, és szombaton: 20.00-22.00-ig Vasárnap és Ünnepnapokon: 8.00-22.00-ig tartanak ügyeletet A Medicina Gyógyszertár: hétköznapokon 20 óráig, szombaton 8.00

Magán gyermekgyógyászat

Magán gyermekgyógyászat

Az Euro-doktor kft. Veresegyházon magán gyermekgyógyászati ellátást végez.

Misszió Egészségügyi Központ

Misszió Egészségügyi Központ

AZ IRÁNYÍTOTT BETEGELLÁTÁSI RENDSZER Az irányított betegellátási rendszer az elmúlt évek szinte egyetlen és ezért a legtöbbet vitatott egészségpolitikai modellje Magyarországon. Indulásától kezdve számos lelkes támogatója és legalább annyira vehemens ellenzője akadt és akad napjainkban is. Sajnálatos módon a közel hat év alatt nem alakult ki egységes szakmai konszenzus az egészségügy fejlesztésének irányáról és így az irányított betegellátás sorsáról sem. A modellel kapcsolatosan még mindig számtalan téves vagy félinformáció kering a köztudatban és szakmai berkekben is. Csak az elmúlt évet tekintve hol az egészségügyi reform zászlóshajója, hol különböző vizsgálatok �főbűnösként� megjelenő célpontja volt. Az vitathatatlan érdeme a modellt életrehívó döntéshozóknak, hogy - az általános gyakorlattal szemben -, az egészségügyi ellátórendszer oly sok elemét érintő, számos érdekét sértő reformkísérlet nem a teljes lakosságon és ellátórendszeren kerül kipróbálásra, hanem egy jól körülhatárolt, önkéntes körben. A modell zártkörű, kísérleti jellegű bevezetése lehetőséget ad arra, hogy a működést monitorozva, az eredményeket értékelve levonhatóak legyenek a tanulságok, meghatározhatóak a jövőben országosan hasznosítható eredmények. A továbbiakban ismertetni szeretnénk a modell elindulásának körülményeit, főbb célkitűzéseit, elméleti és gyakorlati lényegét, valamint az eddigi tapasztalatokat, nem titkoltan azzal a céllal, hogy a modellre vonatkozó releváns ismeretek minél szélesebb körben hozzáférhetővé, ismertté válhassanak, ezzel is elősegítve a konstruktív szakmai viták kibontakozását.

Szt Erzsébet Patika

Szt Erzsébet Patika

Szt Erzsébet Patika webpage, Veresegyház, Patika, Gyógyszertár Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy 2009. október 01-től, törzsvásárlói programot indítunk, A következő 15 egészségpénztári kártyát tudjuk elfogadni kedves vásárlóinktól. Kisnémediben működik a Szent Erzsébet Gyógyszertár Tátorján Fiókgyógyszertára, ahova szintén kiterjesztettük törzsvásárlói programunkat.

Veres-Dent Fogászati Központ

Veres-Dent Fogászati Központ

Teljes körű fogászati ellátás, esztétikai fogászat, fogbeültetés, fogpótlás és fogfehérítés. Minden rendelőben gondoskodtunk arról, hogy a kezeléseket a lehető legkellemesebbé tegyük a páciensek és az orvosok számára egyaránt. Egy egészen más világ fogadja Önöket, mint azt korábban megszokták.

Tuti menü