Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építkezés Felújítás képes leírás - Veresegyház.tlap.hu
részletek »

Építkezés Felújítás - Veresegyház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veresegyhaz.tlap.hu » Építkezés Felújítás
Keresés
Találatok száma - 12 db
Böhmer Kft.

Böhmer Kft.

Épületbontásban, kertrendezésben, tereprendezésben nyújt segítséget a Böhmer Kft.! Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik épületek helyének előkészítésében, pincetömb kiemelése, parkolók, utak építésében, épületek intézmények bontásában, akár kerti tó ásásában, öntöző rendszer kiépítésében. Minőségi és széles munkagépek választékkal dolgozunk, mint például JCB-4CX kotró-rakodó, Stravostroj úthenger, vagy a Kamaz 3 tengelyes gépkocsi. Referenciáink közé tartozik a Budapest Papp László Aréna buszpályaudvarának burkolatának földmunkálatai, a Gödöllői Tesco áruház régészeti feltárásának földmunkái is. Hívja kollégáinkat a honlapon található elérhetőségeken!

Csiszolószerszám és csiszolóanyag

Csiszolószerszám és csiszolóanyag

Csiszolóanyagok nagykereskedelmét 1996 óta folytatjuk. A nagykereskedés létrehozás indoka az volt, hogy bár szinte minden műszaki kereskedés forgalmaz kéziszerszámot és kisgépek mellett csiszolószerszámot is, de viszonylag szűk körben, szerény választékot kínál. Ezen a helyzeten kívántunk úgy változtatni, hogy egységünket a csiszolóanyagok és -szerszámok forgalmazására szakosítottuk márkakötelezettség nélkül. Úgy gondoltuk, ha egy gyártmányhoz kötjük tevékenységünket - legyen az bármilyen kiváló minőséget gyártó, híres márka - egy sor másik forgalmazásából kizárnánk magunkat és partnereinket.

Farkasodu bt faipari társaság

Farkasodu bt faipari társaság

Farkasodu bt faipari társaság Elsősorban Veresegyház Fót Budapest környékén és Pestmegyében tevékenykedünk. Előzetes megbeszélés után kivételt teszünk"volt már rá példa"

Házépítés Kállaivállalkozás

Házépítés Kállaivállalkozás

Lakásfelújítás, házépítés, generálkivitelezés, kőműves munkák, homlokzat felújítás, hideg-burkolás, fürdőszoba felújítás. Építőipari szolgáltatásunk teljes körű. Vállaljuk otthona felépítését, átalakítását, igény szerinti generálkivitelezésben, alapozástól a tetőig, kulcsrakész állapotban! Önnek csak be kell költöznie!

Házépítés, lakásfelújítás

Házépítés, lakásfelújítás

Lakásépítés, lakásfelújítás, lakásátalakítás! Elkészítjük otthonát az Ön igénye szerint. Ingyenes felmérés és árajánlat készítés. Főbb tevékenységeink: családi házak kivitelezése, kőműves munkák, burkolás, festés, mázolás, homlokzatok színezése, gipszkartonozás, díszburkolatok készítése, viacolor, Járdák, lépcsők, kerítések építése.

Igényes bútorok Önnek!

Igényes bútorok Önnek!

Cégünk 2008 óta létezik, de 1997 óta foglalkozunk egyedi bútorok tervezésével, kivitelezésével az Önök igénye szerint. Vállaljuk konyhabútorok, fürdőszobabútorok, beépített szekrények, háló- és nappali bútorok, Irodabútorok, gyermekbútorok tervezését kivitelezését kiváló minőségben. Mottónk: Önnek csak meg kell álmodni, mi megtervezzük, kivitelezzük, házhoz visszük, felszereljük, minőségi anyagokból, verhetetlen árainkon, az Ön igénye szerint. Célunk, hogy kiváló minőségben a megrendelők szolgálatában kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Tevékenységi területeink: Elsősorban Budapest és vonzáskörzete, de az ország egész területén vállalunk munkát. Budapest és vonzáskörzetében a felmérés ingyenes!

Innovatív cserepeslemezek

Innovatív cserepeslemezek

A tetőfedéssel, tetőfelújítással járó munkálatokat nagyban megkönnyítik a GERARD tetőcsalád termékei. Az acélból készült, kőzúzalékkal bevont tetőlemezek nagymértékben ellenállnak a szélsőséges időjárásnak, hó- és jégállóak, és a vízszintes rögzítőrendszerből adódóan még a 160 kilométeres széllel is megbirkóznak. Ennek köszönhetően rendkívül tartósak, így hiába magasabbak a kőszórt cserepeslemez és tetőcserép árak, a későbbiekben jóval kisebb költséget vesz igénybe a karbantartásuk. Tegye le a voksát mellettünk!

Kőrösi Fatelep

Kőrösi Fatelep

Cégünk faanyag, fűrészáru és faipari termékek gyártásával, forgalmazásával foglalkozik.

Kucsa-Ker

Kucsa-Ker

DSCF0015.jpg A Kucsa-Ker Kft. 1991. óta foglalkozik építőanyagok kis- és nagykereskedelmével. A klasszikus családi vállalkozás mára, Veresegyház és környékének meghatározó kereskedésévé vált, amit jól érzékeltet az a tény, hogy Tisztelt Vásárlóink 15.000 m2-en, több mint 10.000 termék közül válogathatnak igényeik szerint. Termékválasztékunkat tekintve tréfásan azt szoktuk mondani, egyszerűbb megjegyezni, mi az, amit nem tartunk (homok, sóder, vasanyag), mint amit igen, hiszen a felsoroltakon kívül, gyakorlatilag minden olyan építőanyag megvásárolható Cégünknél, amire egy ház építésénél szükség van.

Hirdetés
Paneltrade Kft.

Paneltrade Kft.

Építkezéshez keres minőségi tetőfedő elemeket, fémpaneleket? Válassza a sok éves tapasztalattal rendelkező veresegyházi Paneltrade Kft. szolgáltatásait, mely minőségi és professzionális megoldásokat nyújt megrendelői számára! Vállalkozásunk trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel, csarnok és fém garázsépítéssel, ereszcsatorna készítéssel foglalkozik. Látogasson el honlapunkra, tudjon meg többet szolgáltatásainkról és anyagainkról! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése lenne hozzánk, keressen meg minket a honlapon megadott elérhetőségeken! Kérjen árajánlatot még ma tapasztalt kollégáinktól, akik segítenek megvalósítani egyedi igényeit!

Pásztor és Jakab Kft.

Pásztor és Jakab Kft.

Pásztor és Jakab Kft. - építőanyag kis- és nagykereskedelem. Veresegyház és környéke. A PÁ-JA Kft 1996-ban alakult, építőanyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. iroda: Veresegyház, Fő út 53. tüzép: Őrbottyánban a Fő út 023/182. (a Téglagyár mellett) Telephelyünkön valamennyi forgalmazott termékünk megtekinthető. Az alapozástól a díszítőelemekig a minőségi márkák széles skálájával fogadjuk érdeklődőinket tüzépünkön. Alapozási munkákhoz munkagépet is kölcsönzünk, pincéjéhez a Leier és Porotherm pincefalazó tégláink közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. Biztosan Ön sem szeretné, ha pincéje a vízszigetelés hiányában használhatatlanná válna. A vizesedés megelőzésére modern vízszigetelő és vízelvezető technológiák egymással összehangolt alkalmazását kínáljuk. Tüzépünkön megtalálja a betonozáshoz szükséges vasanyagot, zsaluköveket, mixerbetont, sódert, homokot, cementet, meszet. Önnek sem mindegy mennyit költ fűtésre? Fala- záshoz ajánljuk Porotherm, Leier Ytong és Porfix hőszigetelő tégláink széles választékát, melyek lehe- tővé teszik az Ön számára a gazdaságos fűtést. Porotherm és Leier márkájú magas- és nyílás- áthidalókkal, valamint gerendákkal és födémbélé- sekkel várjuk tüzépünkön. Cserepezéshez a legmodernebb Bramac, Leier, Creaton termékek közül választhat. Honlapunkon meg is tekintheti az általunk kínált cserepek gazdag forma- és színválasztékát. Az egye

TÜRGYEI FATELEP

TÜRGYEI FATELEP

Fűrészelés, gyalulás, méretre vágás, mindennemű famegmunkálás, faanyag impregnálás,

Tuti menü