Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veresegyház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Veresegyház képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: veresegyhaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 143 db
 Beauty Mezocentrum

Beauty Mezocentrum

FILOZÓFIÁNK Jó hangulatban, barátságos környezetben, rugalmas hozzáálással, és személyre szabottan végezzük a munkánkat. Nincs két egyforma bőr, vagy egyforma probléma, úgy ahogy a kezeléseket sem lehet sablon szerűen végezni. Állpotfelmérés, konzultáció előzi meg a kezeléseket, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a tájékoztatásra, mely magába foglalja azt is hogy előre tisztázzuk, melyik kezelésnél, milyen eredményre lehet számítani. Kezeléseinket minőségi termékekkel, alapos munkával végezzük, korrekt, megfizethető áron, több éves szakmai gyakorlattal a háttérben. Elzárkózunk a szervezetet, bőrt terhelő alap anyagoktól, és a veszélyes eljárásoktól, viszont fontosnak tartjuk, hogy csak olyan kezeléseket végezzünk, és olyan termékeket használjunk amelyek valóban nagyon hatékonyak. Kozmetikumaink mentesek a PEG-ek, parabének, paraffinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, illatanyagok és állati nyersanyagoktól. alakformálás, aromaterápia, fogyókúra, masszázs, szalon, infraszauna, agyag, bob csilla, vörös erika, contour wrap, wiener, kozmetikum, tekercselés, fogyás, zsírbontás, cellulit, narancsbőr, stria, karcsúsítás, fogyasztás, fogyasztószalon, alakformáló szalon, szauna, relaxáció, stressz, stresszoldás, testkezelés, testkozmetika, kezelés, diéta, fitness, wellness, spa, immunrendszer, infrakabin, sea clay, méregtelenítés, bőr, bőrfeszesítés, tónusfokozás, súlyveszteség, f

 Veresegyházi Általános Iskolák

Veresegyházi Általános Iskolák

Szeretnénk hasznos információkkal szolgálni az ide látogatók számára a Fabriczius József Általános Iskola, a Fabriczius Alapítvány, továbbá az Iskolaszék működésével, programjaival és elért eredményeivel kapcsolatban. Honlapunkat közel 1 évvel ezelőtt a Fabriczius Alapítvány és az Iskolaszék támogatásával indítottuk és működtetjük. Néhány információ a Veresegyházon működő Fabriczius József Általános Iskoláról. Az iskola teljes egészében önkormányzati fenntartású. Földrajzi beiskolázási k Iskola bejárat esti fénybenörzetére nincs korlátozás az alapító okiratban, így a tanulólétszám 7,5%-a (2006/2007) a környező településekről kerül ki. Az utóbbi időben a telítettség miatt csökkent a bejárók aránya. Az általános iskolába járó tanulók száma közel a kétszeresére növekedett az elmúlt évtizedben. 1995-ben 716, a 2008/2009-es tanévben közel 1400 fő volt a tanulói létszám. A folyamatos létszámnövekedés következtében a tanulók elhelyezése problémát jelentett, mely a régi iskolaépület haladéktalan bővítését eredményezte. Jelenleg az alapfokú oktatás két telephelyen folyik: Az uszoda kívülről * a Mézesvölgyi iskolában (Mogyoródi út 5-7.) az alsós tagozat került elhelyezésre, mely néhány évvel ezelőtt került újonnan átadásra. * a Régi iskolában (Fő út 77-79.), mely a felsős évfolyamok oktatási helyszíne. 2008/2009-es tanévben megújult a Régi iskola épülete, bővült a 3. szinttel és kívül-belül teljes felújításon esett át. 1971-től bevezetésre került az emelt szintű ének-zene oktatás és közel 15 éve órarendi keretek között folyik a sakkoktatás, melyet országos szinten kevés iskola biztosít tanulói számára. 2003. decemberétől lehetőség nyílt arra, hogy a testnevelési órák keretén belül úszásoktatásban részesüljenek az ide járó tanulók.

 Veresegyházi képek

Veresegyházi képek

Album: Jártamban-keltemben: Veresegyház, kép: veresi tél-4 Nagyon-nagyon tetszenek a képei egy pár tájképet elmentettem remélem nem baj. Az összeset meg fogom nézni. Csodálatosak. Nagy Ági (agnia) képgalériái

A címer leírása

A címer leírása

Negyedelt csücsköstalpú pajzs jobb felső és bal alsó mezőjében ketté osztott, pirossal-ezüsttel hétszer vágott megző, az úgynevezett Árpád-sáv. A jobb alsó kék mezőben lebegő, öt szirmú, ezüst tavirózsa, más néven vízililiom. A bal felső ezüst mezőben rövid, zöld száras, szárán két szélre hajló leveles, lebegő piros földieper. A pajzson ugyancsak ötszirmú, ezüst tavirózsa, melyet homorú alakú eperszár tart. A pajzs felső sarkain egy-egy kerek tavirózsa levél hasításával a sarkokra rácsiptetve. Ezeket a leveleket kerüli meg félköralakban a tavirózsát tartó eperszár, mely a pajzs két oldalán kétharmad részig két-két részben egymást fedő eperlevelet csünget le. Veresegyház Budapesttől 30 km-re a Nyugat - Cserhát nyúlványának, a tulajdonképpeni gödöllői dombvidéknek egyik völgyében a Sződ - Rákospatak mentén található. Gazdag történelmi múltja, tavai, barokk műemlékei, természeti adottságai egyaránt keresett idegenforgalmi hellyé tették. Jelenleg (2003. június) 11 ezer lakosa van, az üdülő tulajdonosokat is ideszámítva a jelenlévő népesség nyári hétvégeken a húszezer főt is eléri, területe 2856 hektár.

A mi Veresegyházunk

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon! A képviselő testület tegnapi ülésén két órás vita után elfogadta a költségvetést, melynek bevételi és kiadási oldalán 10 milliárd forint áll. Ennek az összegnek a felét, 5 milliárd forintot CHF alapú, 20 éves futamidejű kötvény kibocsátásából reméli a városvezetés, ám Rocskai János könyvvizsgáló felszólalásában kétségét fejezte ki a terv megvalósulásával kapcsolatban. Jelenlegi információk szerint ugyanis a bankok csupán 4,6 milliárd forint értékben hajlandók finanszírozni településünket. A könyvvizsgáló szerint nem csak ez a költségvetés forráshiányának oka, hanem a telekeladásokból várt több, mint 1 milliárdos bevétel túltervezése is. A szakember Veresegyház végzetes eladósodásának megakadályozása érdekében a kiadási struktúra felülvizsgálatát és a fejlesztések azonnali visszafogását javasolta.

ABS Autó- és Gumiszerviz

ABS Autó- és Gumiszerviz

Teljes körű ügyintézést biztosítunk minden javításnál az alkatrészbeszerzéstől a vizsgáztatáson át a kulcsátadásig: Környezetvédelmi felülvizsgálat Műszaki vizsga felkészítés vizsgáztatás Számítógépes motordiagnosztika Futómű javítás és beállítás Gumiszerelés és centírozás Autóüvegezés Kipufogó javítás lézeres fényszóró beállítás Fék- és lengéscsillapító vizsgálat/javítás Általános szervizmunkák Vadonatúj csúcskategóriás CORGHI EM7470 típusú centírozó és CORGHI ARTIGLIO 50 MI2 kerékszerelő gépünkkel az alábbi munkálatokat tudjuk elvégezni: * szerelővas nélküli gumiszerelés * radiális és hosszanti szálszakadás vizsgálat * centírozás * extra gyors szerelési idő * minden típusú gumihoz Cégünk továbbá foglalkozik gumi és felni forgalmazással is.

Állás - Pest

Állás - Pest

Álláskeresés, álláshirdetés feladás ingyen. Add fel Te is a fényképes hirdetésedet a weboldalunkra, hogy minél hamarabb megtaláld álmaid állását Pest megyében! Látogass el oldalunkra és válogass az állásajánlatok közül és a saját hirdetésedet sem felejtsd el feladni! A hirdetés feladás ingyenes és még regisztrálni sem kell!

Állás, munka Pest megye

Állás, munka Pest megye

Állás, munka Pest megye - Apróhirdetés Feladása, Ingyenes Apróhirdetési Kategóriák, Ingatlan, Állás, Autó, Motor, Szolgáltatás hirdetések Törökbálinti telephelyre autószerelőt, fényezeőt, lakatost keresünk Törökbálint 2013.06.02 Állás, munka Pest megye Otthoni jövedelem internetes kutatások kitöltésével Pest megye 2013.05.31 Állás, munka Pest megye Burkolókat keresünk Budapest 2013.05.27 Állás, munka Pest megye Kecskefarmra legeltetőt, fejőt felveszek Csomád 2013.05.21 Állás, munka Pest megye Alkalmzotti jogvisszonnyal üzletkötőt keres a GroupamaGarancia Biztosító Érden Érd 2013.05.20 Állás, munka Pest megye Erdészeti állás Pusztavacs 2013.05.16 Állás, munka Pest megye Autocad Monor 2013.05.13 Állás, munka Pest megye Karosszéria lakatost keresünk Tóalmás 2013.05.02 Állás, munka Pest megye Taxi gépkocsivezető Budapest 2013.04.29 Áll ás, munka Pest megye Vagyonőröket keresünk Budapest,Csömör 2013.04.29 Ál lás, munka Pest megye házvezetőnő babysittert keresunk budapest 2013.04.28 Állás, munka Pest megye kürtőskalács árusítás Budapest 2013.04.24 Állás, munka Pest megye Pátyi fagyizóba kiszolgálót keresek Páty 2013.04.12 Állás, munka Pest megye Kőművest és segédmunkást keresünk Monorierdő

Állások A-tól Z-ig.

Állások A-tól Z-ig.

Állások A-tól Z-ig. Az asszisztenstől, a pénzügyes kollégán át a rendszergazdáig minden területről. A JobInfo Magyarország vezető állásoldala, több mint 10.000 állásajánlattal, több száz munkaadóval, várja.

Hirdetés
Állások Veresegyházon és környékén

Állások Veresegyházon és környékén

Azzal a céllal kezdtük meg tevékenységünket, hogy Veresegyházon és térségében az álláskeresők és a munkaadók minél hatékonyabban egymásra találhassanak. Webirodánkon keresztül ez a legegyszerűbben és leggyorsabban megvalósulhat. Személyes ügyfélfogadásunk keretében azok az álláskeresők is tájékozódhatnak, és jelentkezhetnek, akik nem tudják internetes szolgáltatásainkat igénybe venni. A munkavállalókat díjmentes e-mailes és személyes tanácsadással segítjük az álláskeresésben és a felkészülésben. Céljaink között szerepel továbbá, hogy folyamatosan felmérjük a térségben az álláskeresők képzési igényeit, és szükség esetén továbbképzéseket, kiegészítő képzéseket szervezzünk, ezzel segítve a munkavállalók elhelyezkedését. Ha kérdése van, vagy további információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpontban találja. Bízunk a munkaadók és a munkavállalók együttműködésében!

Angyali Segítség Duguláselhárító-vízszerelő-villanyszerelő szolgálat

Angyali Segítség Duguláselhárító-vízszerelő-villanyszerelő szolgálat

Angyali Segítség Gyorsszolgálat 0-24-éjjel-nappali gyors szolgálat.Ingyenes kiszállási díjjal Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás: Profi gépekkel,falbontás nélkül, tisztán, olcsón, garanciával. Mosdó dugulás, padlóösszefolyó dugulás, gerinc dugulás, piszoár dugulás és egyéb kültéri-és beltéri dugulás elhárítása.Akna takarítás, csatornarendszer gyökértelenítése, zsírtalanítása, akna tisztítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás, csatornakiépítés, csőszerelés, csőtörés javítás. Villanyszerelés: Zárlat keresés, hibaelhárítás, kivitelezés, vezetékek behúzása, szerelvényezés, fka táblacsere, lámpa felrakás, biztosítékcsere, villanybojler javítás és kisebb munkák elvégzése. Vízvezeték szerelés: Bekötések, cserék:csap, bojler, mosogatógép, tartály, kád.Ázás megszüntetése, fagycsap megszüntetés, szennyvízcsőcserék, csőrepedés, csőtörés javítás, villanybojler javítás, karbantartás. Kiss Imre 0620-610-76-44 Hívjon bizalommal!

Anyám Fekete Rózsa

Anyám Fekete Rózsa

Az Anyám Fekete Rózsa Közhasznú Alapítvány 2009-ban 19. alkalommal rendezte meg az Anyám Fekete Rózsa Magyar Nyelvű Vers- és Prózamondó Találkozót, melynek döntőjére és gálájára 2009. május 1-3. között került sor Veresegyházon. A elődöntőkön közel 1000 versmondóból választotta ki a szakmai zsűri azt a 97 főt, akik a veresegyházi versünnepen részt vehettek és az Alapítvány vendégül látta őket. A résztvevők közel 50%-a határon túli előadó (Szlovák Köztársaság, Román Köztársaság, Szerb Köztársaság). Hasonló volt az arány a döntőben is. A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a társművészetek (zene, képző- és iparművészet, fotóművészet, színház, népművészet) is aktív szereplői, része legyen a rendezvény sorozatnak.

Arnus Optika

Arnus Optika

Egy jól megválasztott szemüvegkeret öltöztet, fiatalít! Ha bizonytalan, hogy milyen keret áll Önnek jól, megbeszéljük, segítünk. Ha már kialakult elképzelése van, a rendelkezésre álló több mint 400 keret közül minőségben és árban a leginkább megfelelőt fogjuk kiválasztani. Márkás francia, olasz és német formatervezett szemüvegkereteink között biztosan megtalálja az Önnek tetszőt.

Árnyas tájfutóverseny és FutóBolondság

Árnyas tájfutóverseny és FutóBolondság

Hosszú idő után ismét megrendezzük már-már hagyományos FutóBolondság elnevezésű versenyünket, az idén szám szerint az ötödiket, ezúttal a veresegyházi Alapítvány az Árnyas utcai gyermekekért védnöksége alatt. A verseny célja Veresegyház nevezetességeinek, legszebb részeinek bemutatása, a város hírnevének öregbítése. Egészséges, környezettudatos életmódra nevelés, a város természeti értékeinek megismertetése az eseményen résztvevőkkel. Iskolai, óvodai és családi közösségek megmozdítása. A veresegyházi iskolások között a korcsoportos mezeifutó bajnoki címek eldöntése egyéniben és csapatban. Meg persze a remek hangulat, móka, kacagás, a társasági élet és természetesen a taktika.

Autósiskola a Műv. Házban

Autósiskola a Műv. Házban

A Homoki és Társa Járművezető-képző Kft. mint autósiskola 1997-től működik, Gödöllő-Vác városokban és vonzáskörzetükben. Minden kategóriára kiterjedő jogosítvány megszerzését, teljes körű elméleti és gyakorlati oktatást, valamint az ezzel kapcsolatos ügyintézést és szaktanfolyami képzést folytatunk. 2003-tól Felnőttképzési Akkreditált Intézményként működünk. Legtöbb ügyfelünk a lakosság köreiből kerül ki, de megrendelőnk a Pest Megyei Munkaügyi Központ is. Autósiskolánk több éves múltra tekint vissza. A 2002-es évben iskolánkban több mint 1000 fő szerezte meg vezetői engedélyét. Iskolánkban az alábbi kategóriákban szerezheti meg vezetői engedélyét: - moped M - motorkerékpárok A1, A korl, A - személygépkocsi B - tehergépkocsi C - tehergépkocsi + nehézpótkocsi C+E - autóbusz D - személygépkocsi + nehézpótkocsi B+E

Böhmer Kft.

Böhmer Kft.

Épületbontásban, kertrendezésben, tereprendezésben nyújt segítséget a Böhmer Kft.! Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik épületek helyének előkészítésében, pincetömb kiemelése, parkolók, utak építésében, épületek intézmények bontásában, akár kerti tó ásásában, öntöző rendszer kiépítésében. Minőségi és széles munkagépek választékkal dolgozunk, mint például JCB-4CX kotró-rakodó, Stravostroj úthenger, vagy a Kamaz 3 tengelyes gépkocsi. Referenciáink közé tartozik a Budapest Papp László Aréna buszpályaudvarának burkolatának földmunkálatai, a Gödöllői Tesco áruház régészeti feltárásának földmunkái is. Hívja kollégáinkat a honlapon található elérhetőségeken!

Bölcsöde

Bölcsöde

Épületünk egy gondozási egységet rejt magába. Az egység : 2 csoportszobából, hozzá közvetlenül kapcsolódó teraszból, fürdőszobából és átadóból áll. Mindehhez melegítő konyha tartozik ahol a kifejezetten ezen életkorú gyermekek részére készített és szállított ételeket tálaljuk. Minden életkorhoz, illetve diétához tudunk étkezést biztosítani (liszt, tojás, tejérzékenyeknek egyaránt). Intézményünk jól felszerelt, a gyermekek neveléséhez jó körülményeket biztosít. Szobáink belső tere tágas, világos, bútorzata modern, kiegészítőink ízlésesek. Az épületet gyönyörű, fás környezetben kapott helyet, két játszókert veszi körül ahol kifejezetten a bölcsődés korú gyermekek részére méretezett udvari játékok, eszközök teszik élvezetessé a kinti tevékenységeket. Rendelkezünk homokozókkal, árnyékolókkal, csúszdával, mászókával. A bölcsődénk családias légköre már akkor érezhető, mikor a szülő és a kisgyermek ellátogat hozzánk. A gyermekközpontúság és az itt dolgozók segítőkész, empatikus magatartása érzelmi biztonságot és derűs, családias légkört biztosít, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a hozzánk járó gyerekek jól érezzék magukat, testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt jól fejlődjenek.

Tuti menü