Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakópark ingatlan képes leírás - Veresegyház.tlap.hu
részletek »

Lakópark ingatlan - Veresegyház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veresegyhaz.tlap.hu » Lakópark ingatlan
Keresés
Találatok száma - 12 db
Exkluzív lakások

Exkluzív lakások

Exkluzív lakások Veresegyházon a Hegyekben

Ingatlanok - Globaling ingatlan

Ingatlanok - Globaling ingatlan

Eladó ingatlanok! Ingatlan hirdetés feladás INGYEN - Ingatlan eladás | Lakó ingatlanok | Mezőgazdasági földek | Fejlesztési területek | Üzleti ingatlanok | Albérlet Válogatott ingatlanok!! Egy településen belül legfeljebb egy Ingatlaniroda és ingatlan tulajdonosok hirdethetnek. Az adatbázisban így nem szerepel ugyanazon ingatlan 2-3 vagy több ingatlaniroda kínálataként.

Ingyenes ingatlan apróhirdetés

Ingyenes ingatlan apróhirdetés

Ingyenes apróhirdetés apró hirdetés apróhirdetések eladó ingatlan ingatlanok kiadó lakás kiadó albérlet telek jármű használt autó kiadó ingatlan kiadó lakások ingatlan

Liget Lakópark

Liget Lakópark

Veresegyházon minden adott, amire csak szükség lehet a kényelmes élethez. A település mindössze félórányi autóútra fekszik Budapesttől. A nagyváros közelsége mellett a mintegy 14 ezer lakosú település előnye az, hogy a nyugodt, kisvárosi körülmények között is megtalálhatunk és elintézhetünk itt szinte mindent, amire vágyunk. Veresegyház fejlődése 1999-ben kapta meg a település a városi címet. A település ekkor kezdett igen intenzív fejlődésbe, és napjainkra már elmondható, hogy a kisváros nagyon jól kiépített infrastruktúrával bír. Az elmúlt néhány évben a létrejövő ipari beruházásoknak hála, az agglomeráció egyik településéből jelentős befektetési célponttá, intenzíven fejlődő kistérségi központtá vált, és számos új ingatlan épült. Veresegyház munkanélküliségi mutatói sokkal kedvezőbbek az országos és a regionális átlagnál egyaránt. A településen több bölcsőde, óvoda, valamint általános és középiskola várja a gyerekeket. A város nem szenved hiányt élelmiszerüzletekben, éttermekben sem.

Lux ingatlan

Lux ingatlan

Veresegyház Ligetekben folyamatosan induló építkezések, kisméretű láncházak kiváló minőségű építőanyagokkal és precíz kivitelezéssel, rugalmas feltételekkel, 6 hónapos átadással. A feltüntetett ár tartalmazza a ház beköltözhető, kulcsrakész átadását. A kisházak fedett gépkocsibeállóval kapcsolódnak egymáshoz, így nincs közös faluk és alapjuk. Egy-egy kisházhoz 400-500 m2 telek tartozik, mely saját önálló telekként használható, lekeríthető. A házak a pillanatnyilag kapható legjobb hőszigetelésű PH 44cm -es téglából épülnek. Az átadott ingatlanokra az előírtakon túl, teljeskörű garanciát vállalunk. Ára: 22,5 M - 26,5 M Forint (nagyságtól függően)

Mézes Ház

Mézes Ház

Veresegyházon, a mézesvölgy melletti ligetben található sorház. Az eladó lakások közvetlen közelében szinte mindent megtalál, ami a hétköznapokat szebbé teheti. Nyugodt, vidéki élet, mindössze félórányira a budapesti belvárostól. Veresegyházon minden adott, amire csak szükség lehet a kényelmes élethez. A település mindössze félórányi autóútra fekszik Budapesttől. A nagyváros közelsége mellett a mintegy 14 ezer lakosú település előnye az, hogy a nyugodt, kisvárosi körülmények között is megtalálhatunk és elintézhetünk itt szinte mindent, amire vágyunk. Veresegyház fejlődése 1999-ben kapta meg a település a városi címet. A település ekkor kezdett igen intenzív fejlődésbe, és napjainkra már elmondható, hogy a kisváros nagyon jól kiépített infrastruktúrával bír. Az elmúlt néhány évben a létrejövő ipari beruházásoknak hála, az agglomeráció egyik településéből jelentős befektetési célponttá, intenzíven fejlődő kistérségi központtá vált, és számos új ingatlan épült. Veresegyház munkanélküliségi mutatói sokkal kedvezőbbek az országos és a regionális átlagnál egyaránt. A településen több bölcsőde, óvoda, valamint általános és középiskola várja a gyerekeket. A város nem szenved hiányt élelmiszerüzletekben, éttermekben sem.

Ökolakópark  Csíki-Berek

Ökolakópark Csíki-Berek

Ökolakópark, a mai átlag lakásoknál környezetkímélőbb lakásokkal. Megújuló energia, környzetebarát működés. www.okolakopark.com

S Z I N E S Ingatlan

S Z I N E S Ingatlan

Veresegyház és vonzáskörzetében Keresünk és kínálunk lakásokat, családi házakat, építési telkeket. TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS Tulajdoni lap beszerzés, ügyvéd, földhivatal, földmérés, banki hitel intézése Sikeres eladás esetén, közvetítői díj 2 % Új irodánk: Veresegyház, Szabadság út 13.

Termálfalu

Termálfalu

Műszaki leírás /Veresegyház, sorházak, ikerházak esetében/ 1. Alkalmazott anyagok, szerkezetek: Alapozás: C-10/32 FN cölöpalapozással, a talpgerendák anyagaminősége : C-16/32 KK, B60/40 Szigetelés: A talpgerendák felső síkján 1 rtg. Bitumenes fal és padlószigetelés,a tetőtéri teraszok kent szigeteléssel készülnek Falak: Teherhordó falak Porotherm falazóblokkból, válaszfalak 10 cm vtg. válaszfaltéglából Födémek: 19 cm vtg. monolit vb., Fedélszerkezet: égéskésleltetővel, rovar és gombamentesítővel kezelt fa szerkezet Fedés: Bramac Duna betoncserép Nyílászárók: fokozott légzárású, kettős hőszigetelő üvegezésű műanyag ablakok, fóliázott, papírbetétes belső ajtók, billenő garázskapu, tetősík ablakok Könyöklők: külső: alumínium lemez, belső: műanyag profil Burkolatok: mintakollekció alapján kiválasztott padló és csempeburkolat, vizes helyiségekben 2,10 magasságig, konyhapult felett 60 cm magasságban, tetőtérben a ferde felületek burkolata gipszkarton lemezzel (vizes helyiségekben impregnált festett felülettel) Lépcsők: monolit beton előlépcső, acélszerkezetű, fa járófelületű belső lépcső Bádogozás: horganyzott acéllemez Homlokzat: színezett lábazatvakolat, homlokzatvakolat Hőszigetelés: koszorúk előtt: 5 cm vtg., szarufák között 12 cm vtg., teraszon 7 cm vtg., földszinti padlónál 4 cm vtg lépés hanggátlás Fűtés: egyedi kombi gázkazánnal, falazott bélelt kéményekkel, lapradiátorokkal Szellőzés: tárolóhelység szellőztetése gravitációs rendszerű Kerítés: lábazat nélküli drótfonatos kerítés a hátsókertben a telekhatártól az épület bejárati homlokfaláig, utcai kerítés nem épül. Közművek. víz, szennyvíz, gáz, elektromos erősáram közműbekötéssel, gyengeáramú kiállással.

Hirdetés
Termálfűtéses lakópark Veresegyházon

Termálfűtéses lakópark Veresegyházon

A Lehár Park egy termálfűtéses lakópark, mely Veresegyházon, Budapest szomszédságában épül, biztosítva a főváros gyors elérését és az egészséges környezetet. A Ligetek városrészben épülő társasház kertvárosi hangulatot sugárzó, nyugodt, csendes életteret tesz lehetővé. A rohamosan emelkedő energiaárak előtérbe helyezik a megújuló energiákat. A Lehár Park elhelyezkedésének és kiváló adottságainak köszönhetően ki tudja használni a termálvíz adta hőenergiát. Ennek igazi nyertesei a Lehár Park lakói lesznek, hiszen akár 40%-kal csökkenthetik a fűtési és melegvíz-ellátási költségeiket. A rohamosan emelkedő energiaárak előtérbe helyezik a megújuló energiákat. A Lehár Park elhelyezkedésének és kiváló adottságainak köszönhetően ki tudja használni a termálvíz adta hőenergiát. Ennek igazi nyertesei a Lehár Park lakói lesznek, hiszen 40%-kal csökkenthetik a fűtési és melegvíz-ellátási költségeiket. Az alap fűtési és melegvíz szolgáltatás a termálvíz hőenergiájával történik. Kiegészítő fűtési és melegvíz szolgáltatásként teljes értékűen kiépítésre kerül a gázenergiával való ellátás is.

Veresegyházi Építőcentrum cégcsoport

Veresegyházi Építőcentrum cégcsoport

Használt lakását beszámítjuk, teljes körű hitelügyintézés A veresegyházi Építőcentrum cégcsoport, a régió egyik vezető szereplője az ingatlanfejlesztés területén. Cégünk Veresegyháznak, mint a budapesti agglomeráció egyik legdinamikusabban fejlődő városának azon lehetőségeit aknázza ki, hogy új otthonokat teremthet a fővárosból egyre növekvő ütemben a zöldövezetbe kiköltözni vágyó embereknek.

Veresliget lakópark

Veresliget lakópark

Budapest Északi határától mintegy 14 km-re található Veresegyház. A kialakításra kerülő lakópark az Északi-középhegység Cserhát nevű tagjának DNy-i részén fekszik a Gödöllő-Ceglédberceli dombságon belül. Megközelíthetősége: Észak-pestet elhagyva, Fót és Csomád érintésével, kb. 13 percnyi autóútra a fővárostól. A település Délnyugati határán került kialakításra egy 120 ingatlanból áll lakóövezet saját, belső úthálózattal. A kialakított lakótelkek többsége 800 m2 nagyságú. A terület közművesítése folyamatban van, mely magába foglalja a gáz, víz, szennycsatorna, elektromos hálózat, közvilágítás és távközlési rendszer kiépítését. A Veresliget lakópark nem csak nevében hordozza a természet közelségét, hiszen az egész területre jellemző az azt körülvevő ligetes, erdős térség, a hidegvizű strand a termál-fürdő valamint a csodálatos tavak, melyeknek egyik része a fürdőzést teszi lehetővé, míg a másik része horgászparadicsom ami összeségében egy aktív pihenést biztosít mindenki számára.

Tuti menü