Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Média képes leírás - Veresegyház.tlap.hu
részletek »

Média - Veresegyház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veresegyhaz.tlap.hu » Média
Keresés
Találatok száma - 13 db
A mi Veresegyházunk

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon! A képviselő testület tegnapi ülésén két órás vita után elfogadta a költségvetést, melynek bevételi és kiadási oldalán 10 milliárd forint áll. Ennek az összegnek a felét, 5 milliárd forintot CHF alapú, 20 éves futamidejű kötvény kibocsátásából reméli a városvezetés, ám Rocskai János könyvvizsgáló felszólalásában kétségét fejezte ki a terv megvalósulásával kapcsolatban. Jelenlegi információk szerint ugyanis a bankok csupán 4,6 milliárd forint értékben hajlandók finanszírozni településünket. A könyvvizsgáló szerint nem csak ez a költségvetés forráshiányának oka, hanem a telekeladásokból várt több, mint 1 milliárdos bevétel túltervezése is. A szakember Veresegyház végzetes eladósodásának megakadályozása érdekében a kiadási struktúra felülvizsgálatát és a fejlesztések azonnali visszafogását javasolta.

Hanka Média reklám iroda

Hanka Média reklám iroda

autódekoráció, cégtábla, dekoráció, digitális nyomtatás, emblémázás, embléma, falinaptár, hirdetésszervezés, kirakat, közéleti újságok, közterületi, reklám, reklámtábla, logó, arculattervezés, matrica, megállító, tábla, molinó, névjegykártya, nyomdai kivitelezés, plakát, pólónyomás,zászló, üdvözlőlap, újsághirdetés, jármű, világítódoboz, plakát kampány, levélpapír, szórólap, prospektus, óriástábla, grafika, jó tudni, veresi piactér

Hasznos Hírek

Hasznos Hírek

Szerinted szükség van egy ilyen oldalra? Tényleg hasznos? Mit változtassunk? Ha unod a banánt, a bulvárt, hogy a hírek csak a balesetekről és politikáról szólnak, ez a Te oldalad. Minden, ami a mindennapi élet elintéznivalóihoz szükséges, itt megtalálható.

Hírek minden témakörben

Hírek minden témakörben

HAZAI - KÜLFÖLD - ÜZLET/GAZDASÁG - KULTÚRA - SPORT - ÉLETMÓD/CSALÁD - TUDOMÁNY - INFOTECH ÍZVILÁG - AUTÓ-MOTOR - VÁSÁRLÁS - UTAZÁS - VÉLEMÉNY - VIDEÓ - MÉDIAAJÁNLAT A leggyakrabban előforduló kérdések a következők: - Levelemmel érdeklődni szeretnék hogyan lehet az Önök szervezetéhez csatlakozni? - Mit javasol az egyéni, vagy csoportos perek indítása kapcsán? - Milyen átfutási időre lehet számítani a tapasztalatok alapján? -Van-e lehetőség még a pertársasághoz csatlakozni? -Érdemes-e nekem perelni a bankomat? -Honnan tudom, hogy engem megkárosított a bank? -Ha másodfokon is győznek az rám is érvényes lesz, vagy külön pert kell indítanom? -Segítsen nekem olyan bank felkutatásában, aki elvállalná a hiteleimet és egy fizethető törlesztőt állapít meg.

Hírnök magazin

Hírnök magazin

Hírnök magazin-Budapesti,Budaörsi,Mogyoródi,Ver esi lapkiadás.

Kistérség

Kistérség

csomád, erdokertes, galgamácsa, orbottyán, vácegres, váckisújfalu, vácrátót, veresegyház

Tavirózsa Rádió FM 107.3

Tavirózsa Rádió FM 107.3

Hétről - hétre A város és a kis-térség, valamint az EU közérdeklődésre számottartó heti híreinek összefoglalója, véleménynyilvánítás Társalgó A lakóhelyi közösség közéleti fórumaként működő műsor sok zenével Program ajánló Szolgáltató magazin a kultúra és a tudomány legkülönfélébb területeiről, a lakosság véleményével Család Kulturális műsor az egész családnak Lehet másként? Mindenféle, ami nem hétköznapi vagy megszokott és ezt hogyan látják az átlagemberek Élet-tér Környezettudat os életmód, kialakításának esélyei, kicsiben és nagyban. Zene, Szóval Zenei, irodalmi művek bemutatása, elemzése, megvitatása

Veresegyház - hírek és programok

Veresegyház - hírek és programok

Két Oroszi Sándor jutott be a Szada hétfős képviselőtestületébe az októberi önkormányzati választásokon, így a gyermekkoruk óta viselt, szinte hozzájuk nőtt ragadványnevük - Süni, illetve Szódás - segítségével szortírozzák a számukra érkező küldeményeket, üzeneteket - tudta meg az MTI a település jegyzőjétől. Jámbor Lajos szerint nincs abban semmi különös, hogy a rendszerváltás óta a szadai képviselők között dolgozó két Oroszi ragaszkodik ragadványnevéhez, hiszen a településen lakó számos hasonló nevű férfit eddig is a pótnevük alapján különböztették meg egymástól. Süni-Orosziról például mindenki tudja, hogy a 68 éves, októberben képviselővé, majd alpolgármesterré választott Oroszi Sándorról van szó, s az sem titok: kiskorában viselt rövid hajáról kapta ragadványnevét - magyarázta a jegyző.

Veresegyház cégkatalógus

Veresegyház cégkatalógus

Veresegyház cégkatalógus Az Ön által látogatott www.veresegyhaz.net weboldal üzemeltetője az Unió Centrál Hungary Kft. Immár 10 éve foglalkozunk internetes adatbázisok működtetésével. A hosszú évek során egy új fogyasztói igény jelent meg. Cégünk úgy döntött, hogy Pest megyében elsőként a gyors ütemben fejlődő Veresegyházon adunk lehetőséget az ott élőknek és minden érdeklődőnek helyi, országos és nemzetközi viszonylatban arra, hogy a városban és környékén működő cégek és vállalkozók által nyújtott szolgáltatásokról, gyártott vagy forgalmazott termékekről mindenre kiterjedő információt szerezhessenek. A portállal átfogó tájékoztatást igyekszünk nyújtani a Veresegyház körzetébe tartozó cégekről, termékekről, szolgáltatásokról, lehetőségekről. Ehhez cégkatalógussal, cikkekkel, ingyenes apróhirdetési rendszerrel, nyereményekkel szeretnénk hozzájárulni.

Hirdetés
Veresegyházi apróhirdetések

Veresegyházi apróhirdetések

Veresegyházi apróhirdetések minden kategóriában ingyen Kresz tanfolyam indul minden hónap első hétfőjén 17.00 órai kezdettel, a veresi műv.házban. Ne utazz Pestre, hogy jogsit szerezz! Orvosi vizsgálat, Eü.tanfolyam helyben történik. http://jogsitveresen.hu

Veresegyházi virtuális TV

Veresegyházi virtuális TV

Veresegyház, veresegyházi, programok, események, közérdekű, vvtv, veresi tv, veresitv, veresi-tv, tv, televízió Veresegyház, veresegyházi, programok, események, közérdekű, vvtv, veresi tv, veresitv, veresi-tv, tv, televízió Veresegyház, veresegyházi, programok, események, közérdekű, vvtv, veresi tv, veresitv, veresi-tv, tv, televízió

Veresi hírek

Veresi hírek

Veresegyházi hírekkel, naprakész információkkal, eseményekkel, apróhirdetésekkel, fórum és chat lehetőségekkel állunk a helyi lakosok szíves rendelkezésére! Menetrendek, Veresegyház története, hivatali előrhetőségei, rendőrségi hírek és még sok minden más egy helyen, az egyik legátfogóbb veresegyházi hírportálon!

Veresi programok

Veresi programok

Mi a legkézenfekvőbb, leginkább kézzel fogható bizonyítékod arra, hogy a tudatalattink befolyásolja a mindennapjainkat? A tudatalatti egy háttérben futó program, amely megkímél bennünket attól, hogy tudatos gondolatainkat lefoglalják a már rutinná vált cselekedetek és viselkedési minták. Ezért gyakran nem emlékszünk arra, hogy bezártuk-e az ajtót, leoltottuk-e a gázt, kihúztuk-e a vasalót a konnektorból vagy bezártuk-e a kocsit. A legkézenfekvőbb példa talán mégis az, hogy a gyermeknek kicsi korában ismétlés által beültetik a tudatalattijába, hogy a pénz piszkos, nem szabad szájba venni, mert mindenki összefogdossa. Ennek azután meg is lesz az eredménye, mert egyetlen ilyen program, ami a tudatalattiba bekerül, gondoskodhat arról, hogy felnőtt korban minden anyagi előrejutást célzó tevékenység elakad, kudarcba fullad, a nyereség újra és újra semmivé lesz. A tudatalatti ugyanis folyamatosan azt a programot futtatja, hogy a pénz piszkos, bajt hoz, tehát jobb, ha nincs. Még szerencse, hogy egy ilyen programot akár hat hónap alatt ki lehet javítani, felül lehet írni.

Tuti menü