Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók képes leírás - Veresegyház.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók - Veresegyház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veresegyhaz.tlap.hu » Szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 11 db
Angyali Segítség Duguláselhárító-vízszerelő-villanyszerelő szolgálat

Angyali Segítség Duguláselhárító-vízszerelő-villanyszerelő szolgálat

Angyali Segítség Gyorsszolgálat 0-24-éjjel-nappali gyors szolgálat.Ingyenes kiszállási díjjal Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás: Profi gépekkel,falbontás nélkül, tisztán, olcsón, garanciával. Mosdó dugulás, padlóösszefolyó dugulás, gerinc dugulás, piszoár dugulás és egyéb kültéri-és beltéri dugulás elhárítása.Akna takarítás, csatornarendszer gyökértelenítése, zsírtalanítása, akna tisztítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás, csatornakiépítés, csőszerelés, csőtörés javítás. Villanyszerelés: Zárlat keresés, hibaelhárítás, kivitelezés, vezetékek behúzása, szerelvényezés, fka táblacsere, lámpa felrakás, biztosítékcsere, villanybojler javítás és kisebb munkák elvégzése. Vízvezeték szerelés: Bekötések, cserék:csap, bojler, mosogatógép, tartály, kád.Ázás megszüntetése, fagycsap megszüntetés, szennyvízcsőcserék, csőrepedés, csőtörés javítás, villanybojler javítás, karbantartás. Kiss Imre 0620-610-76-44 Hívjon bizalommal!

DekoChem

DekoChem

A rovarirtásban, illetve a rágcsálóirtásban jártas vállalkozást keres? Akkor tekintse meg a Deko-Chem Kft. által kínált szolgáltatásokat! Több mint 15 éve végezzük ezt a tevékenységet és mára már eljutottunk arra a pontra, hogy szinte minden elvárásnak meg tudunk felelni és bármilyen rovarokkal vagy rágcsálókkal kapcsolatos problémára tudunk hatékony megoldást kínálni. Amennyiben Önnek is egy hathatós és megbízható segítségre lenne szüksége, akkor hívjon minket! Tekintse meg weblapunkat és tudjon meg többet szolgáltatásaink részleteiről, kínálatunkról. Kérdéseivel forduljon bizalommal tapasztalt kollégáinkhoz, akik készséggel állnak az Önök szíves rendelkezésére.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás Budapesten 1-2 órán belül. Gyors dugulás elhárítás az Ön kényelme érdekében olcsón, garanciával Pest megyében is.Duguláselhárítás, Önért!

Esküvői ruhák

Esküvői ruhák

A családi vállalkozást 1981-ben édesanyám, Necz Istvánné alapította. Kizárólag saját készítésű esküvői ruhák kölcsönzésével, varrásával foglalkozott. Az évek múlásával kicsi üzletünkből, 2008-ra egy 500 m2-es szalonba költöztünk, ahol minden öltözéket és kiegészítőt, ami az esküvőre szükséges megtalálhatnak. Már a mai viszonyokhoz alkalmazkodva, de a hagyományokhoz ragaszkodva, varrodánkban a legújabb modellek tervezése, kivitelezése történik. Szalonunkban minden igényt kielégítő választékkal várjuk házasulandó párokat, örömszülőket és vendégeket.

Fényképész

Fényképész

Szakképzett fényképész házaspár igényes fotókat készít.

Gyermekfotózás

Gyermekfotózás

A fotózást csodálatos hivatásnak tekintem, ezért megpróbálom tehetségem és tudásom szerint legjobban művelni! Fényképezés iránti rajongásomat nagyapámnak Meuser Ivánnak köszönhetem, aki több mint 15 ezer diájával lenyűgözött. Első gépemet is Ő adta a kezembe, még 1984-ben (12 éves koromban)! SMENA 8M ! Aztán követte a többi: Practica MTL5B, Carena, Pentax és most a Digit-Canon. A technika fejlődésével lassan a filmes gépek kiszorulnak és számtalan előnye miatt a digit camerák végérvényesen betörnek a piacra.

Információs portál

Információs portál

Egy információs weblapot hoztunk létre Veresegyház, Szada, Erdőkertes, Őrbottyán és környékére specializálódva, annak érdekében, hogy minden üzlet és szolgáltatás könnyedén megtalálható legyen az Interneten, www.veresinfo.hu néven. A weboldalon való megjelenés INGYENES. Azt a szakadékot szeretnénk áthidalni, ami az interneten keresők és a vállalkozások között tátong. Amennyiben szeretné, hogy az Ön cége is megjelenjen, oldalunkon kérem, keressen az alább megadott elérhetőségeken! Referenciaként megtekintheti a www.kesziinfo.hu weboldalt.

Irodatechnikai és egyéb szolgáltató

Irodatechnikai és egyéb szolgáltató

- digitálisnyomdai finisher gépek szervize és kereskedelme (Ideál, Renz, Eba, Rapid, Cyklos, Stago stb...) - kültéri hidromasszázs medencék (jakuzzik) szervize és kereskedelme (Hotspring, Caldera, Tiger River, Solana, Hot Spot, Lime Light,) - anyagában színezett betonból készült járólapok, ágyás szegélyek, kerti szalonna sütő, kerti 'bútorok' kereskedelme - digitális fotózás - tartósítószer mentes szatmári almalevek és erdei termékek forgalmazása, házhoz szállítással

Könyvelés, Adótanácsadás - Könyvelőiroda online

Könyvelés, Adótanácsadás - Könyvelőiroda online

Könyvelés vagy még annál is több? Számos könyvelő cég közül kiemelkedően széleskörű könyvelő szolgáltatásokat biztosítunk egyszerűen, online. Felejtse el a papíralapú könyvelés miatti bosszúságot. Könyveltessen online egyszerűen. A számlák könyvelése úgy, ahogy eddig még senki: bizonylatait, számláit töltse fel ügyfélkapun keresztül saját gépéről. Új ügyfeleink most scannert kapnak ajándékba! Könyveltessen otthonról kényelmesen, az ország bármely pontjáról!

Hirdetés
Veresegyház zárszervíz

Veresegyház zárszervíz

Veresegyházán és környékén non-stop lakatosmunkák.A veresegyhazazarszerviz.hu gyors, megbízható és szakszerű 24 órás zár-, kulcs- és ajtószerelési gyorsszervizt kínál kimondottan versenyképes árakon - akár 20 %-kal olcsóbban, mint a versenytársaink. Jótállunk a munkánkért - garantáljuk, hogy ügyfeleink 100%-ig elégedettek lesznek. A hét minden napján 24 órán át nyitva tartó gépműhellyel rendelkezünk, mi szervizeljük a legnagyobb zármárkák termékeit, és biztonsági ajtóit és természetesen saját márkáinkat is.

Veresegyházi üzletek és szolgáltatók

Veresegyházi üzletek és szolgáltatók

Veresegyházon működő szolgáltatásokkal foglalkozó cégek valamint boltok és üzletek gyűjteménye, egyszerű és gyors kereső motorral. Veresegyházon működő szolgáltatásokkal foglalkozó cégek valamint boltok és üzletek gyűjteménye, egyszerű és gyors kereső motorral.

Tuti menü