Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társadalmi szervezetek képes leírás - Veresegyház.tlap.hu
részletek »

Társadalmi szervezetek - Veresegyház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veresegyhaz.tlap.hu » Társadalmi szervezetek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Civil Kör

Civil Kör

A Civil Kör 1981 óta működő közéleti-kulturális klub, mely 2000-ben alakult át egyesületté. Tagjai a városban (és közvetlen környezetében) élő, jobbára értelmiségi lakosok, akik szívesen beszélgetnek politikamentesen gazdasági, társadalmi, kulturális kérdésekről. Az egyesület több területen vesz részt a város életében. Pl.: akció a parlagfű elleni védekezésre, fotópályázat a legszebb kertek, utcák megörökítésére, évente több alkalommal közreműködés az Ivacs-tó és a japánkert rendbetételében, segítség az iskolai nevelőmunkában pályaválasztási tanácsadással és szakkörök tartásával, koncertek, táncestek, valamint irodalmi műsorok rendezése a Civil Köri Esték keretében.

Tavirózsa  Egyesület

Tavirózsa Egyesület

Bemutatkozunk PDF Nyomtatás E-mail Egyesületünk 1996. március 29-én tartotta alakuló ülését Veresegyházon, 16 fő részvételével. Jelenleg taglétszámunk 42 fő. Kiemelten közhasznú minősítésünket 1999-ben kaptuk meg. Küldetésünk a fenntartható fejlődés előmozdítása Veresegyházon és térségében. Fő céljaink: 1. A környezetvédelmi érdekek érvényesítése a helyi döntéshozatalban (önkormányzati képviselet révén). 2. Természeti területek, táji értékek védelme a Sződrákosi-patak vízgyűjtőjén [állapotfelmérés, ellenőrzés (Polgári Természetőr Szolgálat), védetté nyilvánítás, kezelés, rehabilitáció, élőhely-rekonstrukció]. 3. Ismeretterjesztés és környezeti nevelés (Tavirózsa Közösségi Rádió, saját lap: Veresi Háttér-kép, Veresegyházi Tavak Tanösvény, honlap, kiadványok, fórumok, óvodai, iskolai foglalkozások).

Választás

Választás

Az oldalam az álltalam képviselt meglátásokat tartalamazza. Egy szebb, élhetőbb ország elrése a célom, melyben a lehetőségek, mindenki számára egyenlően vannak megteremtve. Mind a fiatalok, mind a középkorúak, mind az éltesebbek, jól érezzék magukat ebben a kis országban. Hiszem és tudom, hogy amennyiben teret kap mozgalmunk, ezeket a célokat meg tudjuk valósítani.

Veresegyház Jobb Jövőjéért Egyesület

Veresegyház Jobb Jövőjéért Egyesület

Fogjunk össze! Alakítsuk ki azt a jövoképet, amit magunknak és gyermekeinknek szeretnénk biztosítani. Értelmesen, józanul, takarékosan vegyük számba emberi, gazdasági és természeti eroforrásainkat.

Tuti menü